Op vakantie naar Orlando

Op vakantie naar Orlando

Over 13 uur zit ik in het vliegtuig naar Amerika. Ik ga namelijk op vakantie naar Orlando. In mijn ogen de hoofdstad van de attractieparken! Universal Studios en Walt Disney World staan hoog boven aan onze lijst deze vakantie. Excited!

De voorpret begon al een jaar geleden toen Mandy en ik thuis kwamen uit Disneyland Parijs. Niet lang na deze reis besloten we om een reis te boeken naar Orlando. Zo geschiedde. Don’t get me wrong, maar naar mijn menig is de voorpret een van de leukste onderdelen van een vakantie. Het geeft mij altijd een aanzienlijke geluksboost. Iets om over te fantaseren. Zeker als je nog nooit op de plek van bestemming bent geweest. In mijn geval dus. Hopelijk heb ik onze vakantie in mijn hoofd niet mooier, grootser en leuker gemaakt dan het in realiteit is.

Op naar de gelukkigste plek op aarde

Mandy was al flink bezig om haar Pinterest vol te gooien met foto’s van de mooiste plekken in Orlando. Daar is ze nogal goed in. Helaas is het bord over Orlando privé. Anyhow, als ik de verhalen moet geloven is Disney World de gelukkigste plek op aarde. Ruim een jaar hebben we uitgekeken naar deze dag. Vandaag is het zover. De dag van vertrek. Om 09:00 worden we opgehaald door het broertje van Mandy om ons naar Schiphol te brengen. He’s the best! Uiteraard is er een ding dat niet kan ontbreken wanneer je op vakantie gaat. STARBUCKS! Mijn favoriete drankje? Venti Iced Caramel Machiatto please! Die ga ik dan ook zeker halen.

Onze vlucht staat gepland rond 13:00 en zullen door een overstap rond 21:00 aankomen. Dat zal rond 03:00 Nederlandse tijd zijn. And so the jetlag begins…

Wat staat ons te wachten? 

Heel veel! De eerste week zal in het teken staan van alle pretparken die Orlando Rijk is. Het zijn er nogal wat! Op de planning staat:

  • Magic Kingdom Park
  • Epcot
  • Disney’s Hollywood Studios
  • Disney’s Animal Kingdom
  • Universal Studios

Naast het bezoeken van de pretparken hebben we besloten een auto te huren. Hierdoor zijn we in staat meerdere plekken in Orlando te bezoeken. Ook gaan we een weekend overnachten in Miami. Heerlijk!

Al met al, valt er genoeg te doen als je op vakantie gaat naar Orlando. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit!

Unplugged. For now.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.