Mijn eerste blog. Of toch niet?

Mijn eerste blog

Nou, laten we eerlijk zijn… ik ben hier al sinds eeuwen niet meer geweest…

In de afgelopen paar jaar heb ik heel veel dingen gedaan sinds ik mijn eerste blog begon in 2012. Sinds die tijd heeft het altijd in mijn gedachten gezeten om te blijven schrijven. Het idee een 10, maar de uitvoering 0. Ik begon ooit eens met schrijven over sneakers. Met zo’n vijftig paar sneakers struinde ik het hele internet af om de mooiste paren te scoren. Dat is nu wel verleden tijd kan ik je vertellen. Vijf jaar later, is mijn interesse enigszins veranderd. Hierdoor zal ik niet zo vaak meer over sneakers schrijven, maar meer over mijn persoonlijke ervaringen omtrent marketing, lifestyle en reizen. Wie weet wat er nog volgt in de toekomst.

Het zegt momenteel nog niet zoveel over wie ik ben als persoon, maar daar zal ik later nog over gaan schrijven. Voor nu:

“here’s to new beginnings”

2 Replies to “Mijn eerste blog. Of toch niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.