3D Energy review

3D Energy blauw liggend voorkant

Ik las laatst een artikel getiteld ‘waarom je energydrank beter kan laten staan‘ op het blog drogespieren.nl (wat mij betreft een goed artikel). Desondanks alle negativiteit rondom energydranken ben ik een groot fan. Daarnaast moet ik wel zeggen dat ik geen energydranken drink die suiker bevatten. Welke energydranken drink ik wel? Momenteel zijn NOCCO en 3D Energy mijn favoriete dranken wanneer ik aan het trainen ben. In Nederland is 3D energy vrij onbekend. Om die reden schrijf ik deze 3D energy review.

Lees ook: First Energy gum review

Wat is 3D Energy?

3D Energy is een energydrank ontwikkeld door Christian Guzman. Ook wel bekend van Youtube. Volgens Christian Guzman is 3D Energy speciaal ontwikkeld voor mensen die hun prestaties naar “het volgende niveau” willen tillen. Dat is naar mijn mening gelukt. 3D Energy bevat 200mg cafeïne en biedt je binnen korte tijd een langdurige energie boost en focus. Geheid dat je het maximale uit je training haalt.

Een aantal voordelen:

  • 200 mg cafeïne;
  • Verbetert uithoudingsvermogen;
  • Stimuleert vetverbranding;
  • Verhoogd de focus;
  • Geweldige smaak;
  • Suikervrij.

De ultieme smaaktest

Ik had al een tijd geleden gehoord dat de blauwe 3D Energy een behoorlijk smakelijke creatie is. Vanaf de eerste slok is het direct duidelijk dat Christian Guzman zijn huiswerk heeft gedaan. De smaak herinnert mij onmiddellijk aan de bekende frisdranken van Monster Energy. Het heeft een zeer herkenbare en zoete frambozen smaak die mij doen denken aan de Ultra Blue smaak van Monster Energy. Het product smaakt net zo goed, maar geeft een geheel andere smaakbeleving. Concluderend kan gesteld worden dat ik aangenaam verrast ben over deze blauwe 3D Energy. Als cijfer geef ik het een 8.

Hoe ziet 3D Energy eruit? 

Tegenwoordig halen PR bureaus alles uit de kast om hun product zo mooi en aantrekkelijk mogelijk te verpakken. Als er gekeken wordt naar onderstaande foto’s is het duidelijk dat Christian Guzman oog voor detail heeft. De hele 3D Energydranken lijn bestaat uit prachtige verpakkingen. Het gezegde less is more is hier zeker van toepassing.

Blauwe 3D Energy bovenkantHet eindoordeel

Als ik de volgende vraag zou krijgen: als je voor de rest van je leven nog maar één energydrank zou mogen drinken, welk zou dat zijn? Dan zou ik alleen nog maar de blauwe 3D Energy drinken (stiekem is het een hele moeilijke vraag, want NOCCO Tropical is mijn daily go to drink). Het smaakt goed, heeft weinig tot geen suiker en bevat een flinke dosis aan cafeïne. Perfect om te drinken tijdens werk, sporten en andere momenten die veel energie kosten.

3D energy koop je via de webshop theleann.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.